filter-symbol

Biorepair

Întreaga gamă de Biorepair este realizată fără adăugarea de fluor, pentru a limita absorbția acestuia și pentru a păstra integritatea dinților și a gingiilor.

  1. Efect preventiv asupra cariilor dentare prin remineralizarea leziunilor inițiale
  2. Efect desensibilizant al dentinei, deoarece favorizează obliterarea tubulilor dentinali

Formula inovatoare este realizată cu, pe lângă microRepair®, cristale de hidroxiapatită realizate din aceeași substanță ca dinții care, cu fiecare utilizare, sunt fixați pe suprafața smalțului, remineralizându-l și protejând dinții de cariile, placa și sensibilitatea.
MicroRepair® se leagă în mod natural cu smalțul dinților, pătrunde în micro-zgârieturi și acoperă delicat suprafața, reparând imediat smalțul la 100%.
Acestea joacă o acțiune importantă chiar și la dinții primari și protejează împotriva cariilor și încurajează creșterea dinților permanenți puternici și sănătoși și o protecție completă a gurii copiilor.

Necesar de ştiut:

  1. Produsele Biorepair pot fi folosite de întreaga familie și în fiecare zi. Nu este necesar de făcut pauză în utilizarea acestor produse!
  2. Unii consumatori pot insista asupra faptului că fluorul este totuși necesar și acționează benefic în cantități nu prea mari. Biorepair, care nu conține fluor, conține cristale de hidroxiopatită, care este o substanță mult mai eficientă când e vorba de remineralizarea dintelui și ZINC PCA (Acid Carboxil pirolidonic de zinc) care e un antiseptic puternic.
  3. Biorepair poate fi folosit și atunci când dinții sunt sănătoși și nu sunt dureri provoocate de sensibilitate. Țineți minte – zilnic dinții sunt supuși acțiunii distrugătoare și agresive a factorilor externi. Biorepair ajută dinții, remineralizează și protejează.
  4. Cristalele biomimetice Microrepair sunt cristale de hidroxiopatită de zinc. La periere ele pătrund în fisurile de pe suprafața dinților și se întăresc în ele, blocînd accesul factorilor distrugători și acelor care influențează negativ și provoacă sensibilitatea dinților.
  5. Produsele Biorepair nu contin elemente abrasive de siliciu, lauril sulfat de sodiu, dioxid de titanium și parabeni.
     

Producător: Coswell S.p.A., Via Pietro Gobetti, 4, 40050 Funo BO, Italia