filter-symbol

Blanx

Efecte de albire documentate

Studiile clinice instrumentale efectuate pe voluntari sub supraveghere medicală în doar 30 de zile, au confirmat eficacitatea pastei de dinți BlanX în reducerea petelor prezente pe dinți și creșterea gradului de alb în comparație cu un alb de control.

Abrazivitate scăzută, RDA minim.
O pastă de dinți bună pentru albire, tocmai pentru că devine un instrument obișnuit de igienă destinat utilizării prelungite, trebuie să ofere garanții de tolerabilitate și biocompatibilitate ridicate atât pentru dinte, cât și pentru mucoasa gingivală.
Pastele de dinți BlanX au fost formulate cu un amestec calibrat de silice de înaltă calitate, cu o dimensiune a particulelor, care permite să aibă un efect excelent de curățare în același timp să respecte integritatea smalțului dentar la maximum.

Protecția gingiilor
Un test in vitro pe celulele gingivale umane a permis să verificăm absența puterii iritante a pastelor de dinți BlanX și biocompatibilitatea excelentă cu celulele gingivale.
Pastele de dinți BlanX protejează dintele prin mai multe moduri de acțiune:

  • datorită efectului anti-placă și bacteriostatic;
  • datorită efectului de curățare delicat, profund, dar non-abraziv;
  • datorită biocompatibilității ridicate și acțiunii protectoare asupra mucoasei gingivale.

Succesul pastei de dinți Blanx: cercetare științifică și tradiții naturale antice

În timpul unei expediții în Arctica, oamenii de știință au observat că oamenii din zonă aveau dinți extraordinar de albi și sănătoși.
Singura lor activitate de igienă orală a fost să se frece dinții cu un lichen care a crescut din abundență la acele latitudini.
Lichenii sunt organisme vegetale capabile să extragă energie din radiația solară.
Ei reușesc să trăiască în condiții extreme, colonizând pământuri curate precum cele arctice. Trebuie să se apere de condițiile de stres ridicat, produc multe substanțe specifice, cu activități de protecție, inclusiv substanțe antibacteriene naturale.
Substanțele active conținute în lichen acționează numai împotriva acelor categorii de microorganisme dăunătoare dintelui și implicate în formarea plăcii, lăsând în același timp flora bacteriană nealterată, utilă pentru bunăstarea cavității bucale.
Extractul de lichen este capabil să controleze numărul de bacterii prezente și să inhibe aderența lor la dinte. În acest fel, ele ajută la evitarea formării plăcii și a aderenței tuturor acelor factori la originea decolorărilor dentare.
Pornind de la această observație, cercetătorii italieni au studiat și izolat componentele active conținute în lichenul arctic și, datorită utilizării acestor extracte, BlanX a creat o pastă de dinți unică pentru eficacitate și protecție.