filter-symbol

B.Well

O familie sănătoasă este fundamentul unei vieți fericite. Nimic nu aduce atâta bucurie ca sănătatea celor dragi.

B.Well Swiss împărtășește sincer dorința oamenilor de a avea grijă de rudele lor. Pentru a face acest lucru, B.Well Swiss a dezvoltat produse medicale, dintre care o gamă largă ține cont de nevoile fiecărui membru al familiei. Copii neajutorați, adolescenți activi, dar atât de neglijenți, părinți în vârstă - toți au nevoie de îngrijire și atenție.

Produsele B.Well sunt un garant al controlului perfect al sănătății întregii familii, este protecție și o modalitate de a manifesta grijă și participare.

Promovând valorile familiei și îngrijirea celor care au nevoie de ajutor, B.Well Swiss leagă în mod indisolubil dezvoltarea sa de sănătatea și bunăstarea oamenilor și a societății.

Valorile B.Well
Ne dorim ca produsele familiei B.Well Swiss să aducă încredere și liniște sufletească în fiecare casă și să fie mai multe familii fericite!

Dezvoltarea, verificarea și controlul producției produsului sunt efectuate de B.Well Swiss AG, Elveția. Sistemul de control elvetian aplicat garanteaza calitatea inalta, durabilitatea si siguranta intregii familii de produse B.Well.

Sistemul de management al calității implementat la întreprindere este certificat în conformitate cu standardele europene și internationale ISO 13485: 2016, Directiva Dispozitive Medicale (MDD) 93/42/EEC.