filter-symbol

Citizen

Citizen și-a stabilit rădăcinile în 1918, apoi a devenit cunoscut sub numele de „Citizen” în 1930, când compania de ceasuri Citizen a început să-și producă ceasurile de renume mondial. În următoarele decenii, Citizen a aplicat tehnologiile de miniaturizare de precizie și producție de precizie dezvoltate prin fabricarea ceasurilor pentru a oferi o gamă largă de componente și produse electronice.

Citizen are o structură de holding și patru linii majore de produse: ceasuri, mașini-unelte, dispozitive și componente și produse electronice. Codul nostru de conduită asigură menținerea unor standarde precum siguranța produselor, tranzacțiile comerciale echitabile și transparente și un angajament proactiv în problemele de mediu sunt menținute în aceste patru afaceri.

Au trecut peste o sută de ani de când a fost fondat Citizen. Așadar, astăzi profităm de abilitățile și potențialul nostru acumulat pentru a deschide calea către viitor.

Citizen Systems furnizează acum calculatoare și imprimante din 1964. Compania este o filială deținută în totalitate a grupului de companii Citizen, renumită pentru ceasurile și ceasurile sale din 1918. Pe lângă compania-mamă din Japonia, Citizen Systems Europe are și companii surori. în Hong Kong, China și SUA.

Citizen Systems Europe produce o gamă cuprinzătoare de soluții de imprimare și își proiectează mașinile pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărei aplicații. Gama include imprimante de etichete dure, rezistente la contaminare pentru medii industriale și unități POS compacte și portabile pentru retail. De asemenea, include imprimante mobile rapide și puternice pentru imprimare fiabilă, la fața locului, imprimante foto de înaltă calitate, care răspund nevoilor fotografilor profesioniști și mecanismelor de imprimare pentru construirea sistemului. Citizen este la vârf în designul imprimantelor, oferind imprimante „cele mai bune din clasă”, care nu pot fi depășite pentru viteză, dimensiuni compacte și eficiență energetică.

Citizen oferă, de asemenea, o gamă completă de produse pentru calculatoare, de la dispozitive de buzunar până la modele științifice extrem de sofisticate. La fel ca imprimantele Citizen, gama de calculatoare aduce tehnologie inovatoare, precizie si fiabilitate pentru a satisface nevoile clientilor din intreaga lume. Tehnologia Citizen a fost aplicată și produselor de îngrijire a sănătății. O gamă de dispozitive de monitorizare digitale ușor de utilizat, ergonomice și fiabile sunt acum disponibile, inclusiv monitoare de tensiune arterială, termometre și pedometre.

Citizen Systems Europe operează în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). HQ-ul are sediul în Stuttgart, Germania, cu o sucursală în Londra. Citizen Systems Europe continuă să construiască și să-și extindă gama deja extinsă de distribuitori pentru a oferi o disponibilitate și servicii excepționale în întreaga regiune EMEA.