filter-symbol

Sebamed

Marca Sebamed reprezintă una dintre mărcile de top pentru îngrijirea medicinală a pielii cu o valoare a pH-ului pielii sănătoase de 5,5. Toate produsele din gama Sebamed conțin ingrediente active de înaltă calitate care curăță și hrănesc pielea fără a distruge mantaua naturală de protecție. Peste 120 de studii științifice au testat eficiența foarte bună și compatibilitatea cu pielea a tuturor produselor sebamed și le confirmă competența de îngrijire a pielii pentru pielea sensibilă și problematică.

CE NE PROTEJĂ EXACT ÎN FIECARE ZI DE INFLUENȚELE MEDIULUI?

Valoarea pH-ului pielii
Termenul „valoare pH” se vorbește pe scară largă de ani de zile. Nu există aproape nimeni care să nu fi auzit sau citit pe sticle de șampon. Dar câți oameni sunt de fapt conștienți de ce înseamnă această abreviere și ce înseamnă?

„pH” este prescurtarea termenului latin „potentia hydrogenii” și se traduce prin „concentrație de ioni de hidrogen”.
Valorile pH-ului ne permit să diferențiem acizii și bazele unul de celălalt și să le etichetăm în funcție de putere. Orice lucru care conține apă are și o valoare a pH-ului, care poate fi determinată folosind un pH-metru electronic sau un indicator precum turnesol.

Sebapharma GmbH & Co. KG, care a fost fondată în 1983, este compania de vânzări pentru Sebamat GmbH, Herzpunkt Pharma GmbH și Maurer Pharma GmbH. Astăzi, face comerț în toată lumea și are în prezent aproximativ 200 de angajați. Datorită mărcii sale renumite Sebamed, compania a funcționat cu succes de ani de zile ca o întreprindere competentă, inovatoare și orientată spre performanță.