filter-symbol

Skincode

DEBLOCAREA CODULUI PENTRU O PIELE FRUMOASA, SANATOSA
Îngrijirea pentru frumusețea și bunăstarea pielii sensibile este principala noastră preocupare la Skincode. În calitate de lideri în cercetarea dermatologică elvețiană, ne străduim să dezvoltăm formule de înaltă performanță, de calitate medicală, care nu numai că aduc rezultate vizibile, dar asigură și o toleranță extrem de ridicată a pielii; Sănătate – Siguranță – Frumusețe.

Înțelegem cum sensibilitatea pielii este declanșată de o creștere a alergiilor și a iritațiilor prin poluarea mediului, utilizarea pe scară largă a substanțelor chimice, radiațiile UV și stilul de viață solicitant. Produsele noastre sunt o reflectare pură a principiilor noastre stricte și a valorilor de bază conform cărora îngrijirea de lux a pielii ar trebui să fie atât curată, cât și să ofere rezultate vizibile. Fiecare produs este conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor unice ale pielii fiecărei persoane din întreaga lume.

SKINCODE EXCLUSIV

O colecție testată clinic, urmând celebrele principii elvețiene anti-îmbătrânire, oferind soluții avansate și luxoase, de înaltă performanță de îngrijire a pielii.

Produsele de ultimă oră Skincode Exclusive oferă tratamente concentrate de îngrijire a pielii cu ingrediente active puternice și texturi bogate. Fiecare produs Exclusive este alimentat de cele mai inovatoare substanțe active și de cele mai recente cercetări dermatologice. La bază se află Complexul Active Cellular Regenerating (ACR), complexul de semnătură al Skincode Exclusive, care este dovedit clinic că țintește și combate semnele îmbătrânirii la nivel celular.

COMPLEXUL ACR: COMPLEXUL PEPTIDE ÎNTÂLNEȘTE CU BOOSTERUL NATURAL DE COLAGEN

Complexul Active Cellular Regenerating (ACR) este o combinație câștigătoare găsită în produsele Skincode Exclusive. Un amestec de două complexe puternice care lucrează în sinergie perfectă pentru a încetini semnele de îmbătrânire.

Syn®-Tacks este un amestec de Tri-peptide și Tetra-peptide-7, care mărește comunicarea celulară și îmbunătățește hrănirea epidermică pentru a reduce ridurile, a crește fermitatea pielii și a îmbunătăți compactitatea.

Soiagliconul este un puternic stimulator natural de colagen care pătrunde adânc în piele pentru a oferi un lift vizibil și pentru a reduce aspectul liniilor și ridurilor.

SKINCODE ESSENTIALS

De la curățare și hidratare până la abordarea problemelor specifice ale pielii, Skincode Essentials oferă soluții complete pentru fiecare tip de piele.

Colecția avansată de îngrijire dermocosmetică a pielii este formulată pentru a satisface nevoile zilnice chiar și ale celei mai sensibile piele. Skincode Essentials consta in colectia Daily Care pentru a oferi solutii blande si eficiente de ingrijire zilnica a pielii pentru toate tipurile de piele, colectia 24h care este ideala pentru pielea stresata si foarte sensibila, S.O.S. Colecția Oil Control formulată pentru a trata erupțiile și producția de sebum în exces, colecția Alpine White pentru a viza problemele de pigmentare și linia Baby pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușului. Toate conțin un amestec sofisticat de ingrediente biotehnologice, inclusiv un procent ridicat de ingredient de calitate medicală CM-Glucan.

CM-GLUCAN: MEZUL ESENTIALLOR SKINCODE

Un ingredient activ patentat, de calitate medicală, folosit în dermatologie pentru a calma, repara și regenera pielea. CM-Glucan se află în centrul Skincode Essentials blând și de înaltă performanță.

Purificat din pereții celulari ai drojdiei de brutărie, acest ingredient activ are capacitatea de a stimula propriul mecanism de apărare al pielii. CM-Glucan îmbunătățește rezistența pielii la stresul oxidativ indus de UVA, precum și la alte pericole de mediu. Îmbunătățește reînnoirea celulară și îmbunătățește bariera pielii, calmând și reducând iritațiile. Prin urmare, este ideal pentru pielea sensibilă și persoanele care suferă de dermatită, rozacee și eczeme. De asemenea, poate fi folosit pentru a încuraja vindecarea pielii după laser, peelinguri chimice și alte tratamente.

De mai bine de 20 de ani, colaborăm cu dermatologi elvețieni recunoscuți la nivel mondial, experți în ingrediente și laboratoare pentru a implementa cele mai noi științe, cercetări dermatologice și frumusețe curată.