filter-symbol

Topicrem

Laborator farmaceutic

TOPICREM este marca dermatologica creata de laboratoarele farmaceutice Mayoly Spindler, un jucator in domeniul sanatatii din 1909.

Pionierii industriei farmaceutice franceze la începutul secolului al XX-lea, laboratoarele Mayoly au dezvoltat și fabricat mai întâi medicamente pe bază de extracte de plante. Astăzi, grupul își extinde expertiza în bolile cotidiene și cronice, precum și în probiotice și dermo-cosmetice.

TOPICREM dezvoltă o abordare unică a îngrijirii pielii, care combină eficacitatea dermatologică cu plăcerea aplicării, Dermatologia Well-Being.
În centrul acestei abordări, selecția riguroasă a ingredientelor active de referință în dermatologie de cea mai înaltă puritate, de origine naturală sau fiziologică, asociată cu o cerință de eficacitate și toleranță care depășește standardele cosmetice.

TOPICREM ofera astfel solutii pentru toate tenurile sensibile indiferent de problema lor, varsta, culoarea, stilul lor de viata.

Eficacitate dermatologică dovedită

  • Tratamentul direcționat al problemelor pielii. Datorită ingredientelor active dermatologice concentrate în doza potrivită pentru a garanta cel mai bun echilibru între eficacitate și toleranță.
  • Hidratare fundamentală 24 de ore. Pielea bine hidratată are o funcționare celulară optimă și crește eficacitatea tratamentelor vizate.
  • Senzorialitatea texturilor, sursă de bunăstare. Lucru meticulos pentru ca fiecare moment de aplicare să fie un moment de plăcere: texturi care inspiră, aplicare și răspândire optime, mirosuri plăcute, finisaj și confort de neegalat.

Aparținând unui laborator farmaceutic de familie francez, un jucător independent în domeniul sănătății de mai bine de 100 de ani, datorită moștenirii sale de cultură farmaceutică, TOPICREM depășește standardele cosmetice, în special cu un laborator de control al standardelor farmaceutice și apă de calitate farmacopee.

TOPICREM are încredere în legislația europeană, cea mai strictă din lume. Cu toate acestea, marca a ales să interzică ingredientele autorizate, dar supuse întrebărilor ca măsură de precauție: ftalați, parabeni, siliconi... Și își schimbă în mod regulat formulele pentru a înlocui ingredientele controversate.

Produsele TOPICREM sunt dezvoltate și produse în Franța în cadrul propriei cercetări, dezvoltări și producție.